Een luxe badkamer, wie droomt er niet van. Wil je een echt luxe badkamer met bad dan kies je voor een solid surface bad. Een solid surface bad is zeer populair in de chique hotels. Wij hebben 4 argumenten waarom je moet kiezen voor het design solid surface bad.

Waarom een solid surface bad van marlan?

Het solid surface bad wordt voor je op maat gemaakt. Het bad is een elegante blikvanger wanneer die in je badkamer staat. Het design is van hoogwaardig materiaal gemaakt. Het solid surface bad is beschikbaar in veel kleuren.

Je kan een keuze maken uit een vrijstaand bad of een inbouw bad. De marlan modellen biedt alle mogelijkheden. Zelfs een bad die in een hoek geplaatst wordt is mogelijk.

Het design en de materialen van een solid surface bad

Het design straalt pure luxe uit. De baden zijn gemaakt van hoogwaardig polyesterhars en het oppervlak is glad. Met deze solid surface baden van Marlan zul je merken dat deze hygiënisch zijn. Dat komt vooral omdat bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. De baden van solid surface van Marlan zijn vuilafstotend waardoor het schoonmaken snel is gebeurd.

Een bad van solid surface in kleur

Standaard worden de baden geproduceerd in mat wit. Een solid surface in kleur kan gemakkelijk in zonlicht staan want deze blijft kleurvast. Een bad van solid surface van marlan kun je krijgen in meer dan 60 standaard kleuren. Dat is inclusief de lijm kleur. Een solid surface bad zal compleet matchen met de hele badkamer.

Een solid surface vrijstaand of inbouw

Je kunt een solid surface bad van marlan laten inbouwen of kiezen voor een vrijstaand bad. Een hoekbad behoort ook tot de mogelijkheden. Welk bad je ook kiest, het wordt op maat gemaakt zodat het in je badkamer past. Een solid surface heeft voordelen.

Het is beschikbaar in diverse vormen en erg duurzaam. Het bad in kleur is kleurvast. Het solid surface bad wordt niet poreus en is hygiënisch. Inbouw of vrijstaand, het schoonmaken zal in een handomdraai gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here