Op het nieuwe bedrijventerrein in Oosterhout wordt druk gebouwd. Bij één van de hallen houden we halt en vragen we hoe het gaat.

“De nieuwe bedrijfshal is een prachtig en modern gebouw met een energie-efficiënte verlichting. De ledlampen die wij via Yourlight.com aanschaften zorgen voor een heldere en aangename verlichting, waardoor het werkplezier van de medewerkers vergroot wordt. In de hal is er een goede indeling van werkplekken en opslagruimtes.

De industriehal met ledlampen is ruim opgezet en biedt veel flexibiliteit voor toekomstige groei van het bedrijf. De werkruimtes zijn helder en aangenaam, mede dankzij de heldere verlichting die de ledlampen bieden. Het is een grote verbetering ten opzichte van de oude hal, waar de verlichting vaak slecht was en energiekosten hoog waren.

De bouwkwaliteit is hoog en de afwerking is professioneel. De materialen die zijn gebruikt zijn van goede kwaliteit en de afwerking is uitstekend. Het gebouw is ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor het een bijdrage levert aan een beter milieu.

Energiezuinig en mooi

Over het algemeen is de nieuwe hal een grote verbetering voor het bedrijf en een welkome aanvulling op de infrastructuur. Het is een investering waar het bedrijf op de lange termijn veel voordeel van zal hebben. De ledverlichting zorgt voor een aangename werkomgeving en bespaart aanzienlijk op energiekosten. De nieuwe hal is een welkome toevoeging aan het bedrijf en zal zeker bijdragen aan de groei en succes van het bedrijf.”

Wie de plannen van de gemeente Oosterhout kent, weet dat er nog heel veel meer bedrijfshallen gebouwd gaan worden. Als het aan hen ligt, wordt heel de oostelijke rand van de gemeente nog volgebouwd met bedrijven en hun opstallen. Daarvoor moeten een aantal boerderijen wijken. Maar; als er zoveel mooie en energiezuinige bedrijfshallen bijkomen, dan is dat ook weer een aanwinst voor de gemeente en haar werkgelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here