LED’s duiken steeds meer op, maar er zijn nog steeds veel misvattingen over. Een grote misvatting over LED-verlichting is dat ze niet helder genoeg zijn en alleen kil licht afgeven . Tegenwoordig kan Led verlichting ook een lekker warm en zacht licht afgeven. De belangrijkste reden voor deze misvatting is dat we gewend zijn om de helderheid van onze lampen te meten aan de hand van wattage, dus aangezien een LED een lager wattage heeft, zou dit uiteraard betekenen dat het licht niet zo helder zal zijn, maar dit is helemaal niet waar. Watt is een meting van het energieverbruik en geeft ons niet de hoeveelheid licht die daadwerkelijk uit de lamp komt. Dus laat deze misvatting jou niet tegenhouden van een Led TL Armatuur 120 CM kopen.

Verschillende soorten verlichtingsarmaturen

Voordat jij begint met nieuwe railspots bestellen of die nieuwe kroonluchter, helpt het om te weten dat er verschillende soorten verlichtingsarmaturen zijn, zoals opbouw- of hangende verlichting. Opbouw verlichting is elke verlichtingsarmatuur die aan de muur of het plafond is bevestigd en uit het oppervlak steekt. Opbouw lampen zijn meestal vlak tegen de muur of het plafond waar ze op staan. Hanglampen, of hanglampen, zijn verlichtingsarmaturen die aan het plafond hangen, vaak boven een oppervlak zoals een aanrecht of eettafel, maar niet altijd. Deze armaturen hebben een koord, kabel of ketting nodig om ze op hun plaats te houden.

Aanpasbare opties voor huisverlichting

Er zijn veel manieren om verlichting te integreren in jouw bestaande interieurstijl. Verlichting kan alles in ons dagelijks leven beïnvloeden – van onze eetlust tot ons slaappatroon en onze productiviteit. Hoewel verlichting erg nuttig is, kan het ook een bewuste keuze zijn die de decoratie stijl van een huis verbetert. Naast het verkrijgen van verschillende soorten armaturen of lampen zijn er ook tal van manieren om de verlichting in je huis aan te passen. Door gebruik te maken van dimmen of zelfs bewegingssensoren. Met dimbare verlichting kan jij geld besparen en de omgeving in jouw huis te regelen om de juiste sfeer te creëren. En lampen met bewegingssensor kunnen geweldig zijn voor ouderen en iedereen die dat handig vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here