Draadloze verlichting wordt ook wel verlichting op batterij genoemd en werkt zoals de naam, het zegt. Deze verlichting heeft dus een batterij in plaats van dat de lamp verbonden is met het stroomnet via een stekker. Net als draadloze hoofdtelefoons, mobieltjes of andere draadloze devices heeft het voor- en nadelen. Je kunt je voorstellen dat, zeker buiten, het gemak van geen snoer hebben echt ideaal is. Zo kan je een mooie sfeervolle lamp overal in de tuin neerzetten. Voor buiten bestaan er lampen die middels zonne energie opgeladen worden. Daarnaast is er draadloze verlichting die je via een lader moet opladen. Je hebt dan bijvoorbeeld zes uur licht.

Wat zijn de voordelen van draadloze verlichting?

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het gebruik van draadloze verlichting is het gemak. Omdat er geen fysiek snoer is, kun je de lamp overal neerzetten. Je kan een mooie tafellamp bijvoorbeeld binnen midden op de tafel zetten. Dit is iets dat niet kon met een snoer die over de tafel zou moeten hangen. Je kan een draadloze lamp ook buiten zetten. Naast dit voordeel zijn er uitvoeringen die met een afstandsbediening werken. Ben je buiten aan het eten en wil je het licht dimmen? Dan kan je gemakkelijk op afstand dit doen. Kies wel een uitvoering die een goede batterij heeft. Kies voor minimaal 3 of 4 uur. Je kan je voorstellen dat, wanneer je met gasten in de tuin zit, je de lamp vanaf 18:00 tot minimaal 21:00 wel aan wilt hebben.

Kleur verlichting

Wanneer je kiest voor draadloze verlichting, maakt deze vrijwel altijd gebruik van led licht. De kleur van led licht kan enorm sfeerverhogend, of bij té wit licht, juist sfeer-verlagend zijn. Kijk dus goed naar de lichttemperatuur van de lamp. Je hebt ook draadloze verlichting waar je, door middel van een afstandsbediening, de lichttemperatuur kunt aanpassen. Kan dit niet? Kies dan een lamp met een warm wit licht met een laag wattage. Zo heb je ook niet teveel licht, wat uiteraard de sfeer ook niet ten goede komt. Aangezien je een draadloze lamp vaak dicht bij of op tafel zult gebruiken, heb je weinig licht nodig. Bovendien zal een laag wattage de accuduur bevorderen.

 

Leuke designs

Er is draadloze verlichting in tal van leuke designs. Van retro olielamp tot hippe lantaarn of moderne tafellamp. Het is de moeite waard om alle designs te bekijken voor je een keuze maakt. Informeer naar de mogelijkheden en bekijk ook de garantie, aangezien het een nog innovatieve nieuwe techniek is.

Draadloze verlichting biedt meer mogelijkheden

Met draadloze verlichting heb je zoveel meer mogelijkheden.

  • Verlichting in jouw tuin
  • Een lamp plaatsen op plekken waar je geen snoer wilt
  • Jouw mooie designlamp meenemen naar het park
  • Ideaal voor kampeerders
  • Heel veel keuze in designs, van tafellamp tot lantaarn

 

Kortom, je hebt met de draadloze verlichting van Lamptwist.com tal van mogelijkheden, maar de batterijduur en de kwaliteit van de lamp zijn zeker belangrijk. Kies dus een goede kwaliteit draadloze lamp die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden en die bij voorkeur een instelbare felheid van het licht heeft en een prettige lichttemperatuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here