Je nieuwe huis, de meubels zijn gekocht, de planten staan al in de woonkamer. Maar wacht, je mist nog iets. Niet onbelangrijk natuurlijk: de verlichting. Je gaat naar verschillende zaken om te kijken wat voor jouw huis de beste verlichting is. Je kijkt naar de goedkope soorten verlichting maar denkt bij jezelf dat je dat al zo vaak bij andere mensen hebt gezien. Je oog valt op de hoek met design verlichting. Wauw wat zien die er mooi uit denk je bij jezelf. Maar is de prijs het waard om design verlichting voor jouw huis aan te schaffen? Hieronder staan 3 redenen waarom dit type verlichting ideaal is voor jouw huis.

De uitstraling

Simpel gezegd, de uitstraling van design verlichting is verre weg beter dan de uitstraling van reguliere verlichting. Je kunt het verschil in typeren in verschillende kenmerken. Denk hier bijvoorbeeld aan materiaal, kwaliteit, kleur en bijvoorbeeld de vormen. Reguliere verlichting is vaak gemaakt van kunststof, dit materiaal verspreidt het licht vaak minder goed en resulteert daarom ook vaak in inferieure kwaliteit van verlichting. Echter de tinten die vaak in design verlichting voorkomen, zwart en wit, zijn vaak erg trendgevoelig. Over enkele jaren kunnen felle kleuren opeens weer populair zijn.

Enkel uniek

De voornaamste reden dat mensen voor design verlichting kiezen is omdat het uniek is. Er worden geen kopie├źn of extra versies van de verlichting gemaakt. Er bestaat er maar 1 van. Hierdoor breng jij natuurlijk originaliteit in je huis en heb je nooit last van familie of vrienden die dezelfde verlichting hebben of de verlichting herkennen uit de winkel. Doordat het zo uniek is kan het een echte eyecatcher in jouw huis zijn.

De expert aan het woord

Een grootmeester als het gaat om interieur design is natuurlijk Eric kuster. Van jongs af aan is dit genie al bezig met design. Hij is al snel commercieel opgeleid tot in de wereld van de textielindustrie. Hier heeft hij tien jaar aan de kivoso stoffen gewerkt en heeft hier collecties mee samengesteld. Eric kuster zegt zelf dat design verlichting in zijn werken een enorm grote rol speelt. “Het brengt mijn werk tot leven, er heerst een prettige sfeer.” Aldus Eric. Als de meesters het zeggen, moet het wel waar zijn. Maar, over smaak valt natuurlijk te twisten. Het moet je maar net liggen, die design verlichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here