Naar de wc gaan, een momentje om even helemaal uit te rusten. Er rust een taboe op het praten over naar de wc gaan, maar er zijn erg veel mensen die alleen naar de wc kunnen als ze niet onder druk staan. Deze druk kan bijvoorbeeld komen door het idee dat er mensen in de buurt zijn of als je onder tijdsdruk staat. Op de wc of in de badkamer is het dus de bedoeling dat je even helemaal tot rust komt en lekker de tijd kan nemen. Dit kan je doen door de wc of badkamer in te richten met rustige kleuren en de juiste accessoires te gebruiken. Eigenlijk gewoon een design toilet dus.  

Een minimale invulling 

Hoe je nou zo’n design toilet of badkamer het mooiste en het fijnste inricht hangt natuurlijk van je persoonlijke voorkeur af, maar voor veel mensen werkt het om een rustmoment te creëren door veel gebruik te maken van wit. Wit is erg basic maar zorgt er daardoor voor dat je een erg rustgevend gevoel zult krijgen. Verder kan het helpen om een ultiem rustmoment te creëren door een ruimte leeg te houden. Zet dus niet onnodig veel accessoires in je wc of badkamer neer, maar beperk je tot accessoires met een duidelijke functie. Met mooie kleuren en een minimale invulling met precies de goede onderdelen, maak je dus eenvoudig je eigen luxe badkamer 

Wat passende afleiding 

Verder om goed uit te kunnen rusten als je op de wc zit kan een tijdschrift erg helpen. Denk bijvoorbeeld aan een Donald Duck of een andere strip. Hier hoef je eigenlijk alleen maar plaatjes te kijken en maak je van een saaie activiteit toch een fijn rustmoment. Ook kun je in je badkamer een muziekbox neerzetten. Met deze muziek box kun je namelijk tijdens het douchen of scheren bijvoorbeeld een lekker muziekje opzetten. Even lekker meezingen zal niemand minder van worden en kan erg goed voor je humeur zijn. Kortom, er zijn veel manieren om ultiem uit te kunnen rusten in jouw badkamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here