Het toevoegen van decoratie aan je interieur is één van de mooiste en laatste dingen in het gehele proces. Je ontwerpt van groot tot klein. Dus nu de basics, die je zorgvuldig het gekozen eindelijk op hun plaats zijn kun je je interieur inrichten. Want accessoires zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar geven je ook de mogelijkheid om je interieur geheel te maken. Het zorgt voor de perfecte look. Ik heb zelf mijn woondecoratie aangeschaft in een woonwinkel in Borne en bij een woonwinkel in Enschede.

Seizoenen

Je kunt je woon- of slaapkamer hal of elke andere ruimte eenvoudig een andere look geven door nieuwe accessoires in je huis te installeren. De collectie woonaccessoires wisselt regelmatig zodat je je huis gemakkelijk aan elk seizoen kunt aanpassen. Wil je kleine veranderingen denk dan aan nieuwe sierkussens, vazen fotolijstjes of gekleurde kaarsen. Wil je wat afwisseling kies dan voor een modern vloerkleed, een vintage hanglamp of een opvallende spiegel. Woonaccessoires die passen bij jouw smaak en persoonlijkheid.

Combineren

Woonaccessoires zijn er in overvloed. Hoe kies je de juiste decoratie? Je kunt ervoor kiezen om verschillende accessoires te combineren met hetzelfde kleurenschema. Voor een speelser effect is het ook leuk om verschillende stijlen te combineren. Hang verschillende fotolijstjes in verschillende, of combineer grote en kleine potten met verschillende stijlen.

Vloerkleed

Een goed vloerkleed is de basis voor de uitstraling van je woon- of slaapkamer en is een absolute sfeermaker. Houd bij het kiezen van een vloerkleed rekening met de ruimte en met wat je wil creëren. Kijk bij het kiezen van een vloerkleed naar de ruimte en wat je wilt creëren. Als je de kamer groter wilt laten lijken, leg dan een groot vloerkleed onder een paar meubelstukken. Kies voor een intiemere ruimte een kleiner vloerkleed.

Niet alleen de woonkamer is een geschikte ruimte voor een vloerkleed. Leg een kleed onder je bed en je voeten voelen heel zacht aan als je opstaat. vloerkleden bieden een geweldige plek voor je kind om te spelen. Houd er bij het plaatsen van het vloerkleed onder de eettafel rekening mee dat het vloerkleed minimaal 60cm uitsteekt zodat je de eetkamerstoel gemakkelijk kunt verplaatsen zonder het vloerkleed te verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here