Een televisie kan je beste vriend zijn of het nou is vanwege de kinderen en jij aan je eigen dingen toekomt of omdat je alleen woont en je televisie je toch enig gezelschap biedt. Hierdoor is een televisie aanschaffen niet even iets wat je tussendoor doet, maar wil je wel de beste televisie vinden je wil immers geen miskoop doen. In dit artikel vind je tips zodat jij een weloverwogen keuze hebt gemaakt. 

Zeven tips

  1. Kan je niet kiezen welke maat televisie, kies dan altijd de grootste maat. Men zegt nooit achteraf had ik maar een kleinere genomen, meestal is het andersom.
  2. Ben je op zoek naar goede beeldkwaliteit kies dan voor Ultra HD, oftewel 4K en zorg ervoor dat je televisie HDR heeft.
  3. Zorg voor een goede geluidsinstallatie, kijk niet naar het geluid van de televisie, maar naar de aansluitingen, zodat je een externe geluidsinstallatie kan installeren. 
  4. Zorg niet alleen voor voldoende aansluitingen, maar ook voor de juiste kabels. Je kan beter een iets duurdere HDMI-kabel aanschaffen dan goedkoper die het binnen een no time niet meer doet. 
  5. Kies voor een merk die je kent en vertrouwt, zo hebben meerdere mensen in je omgeving er ervaring mee. De drie bekendste merken zijn : Samsung, LG en Sony. 
  6. Let goed op de service die je krijgt van de winkel, maar ook de fabrieksgarantie. 

Bron: De beste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here