Je huis er strak en afgewerkt bij hebben staan willen we allemaal graag. Ook het interieur hoort daarbij. Bij het interieur kan het echter lastig zijn om de laatste trends bij te houden. Om je verder op weg te helpen hebben wij daarom verschillende tips op een rij gezet waarmee je ervoor zorgt dat je interieur helemaal up to date is!

Op wereldreis in je eigen huis

Een lange reis maken zat er het afgelopen jaar voor de meeste mensen niet in. Daarom moesten we ervoor zorgen dat we de reis in ons eigen huis haalden. Dit is het afgelopen jaar bij veel mensen dan ook een echte trend geworden. Denk aan prachtige houten beelden die uit Afrika komen of mooie Aziatische kleden voor aan de muur.

Modern + een antieke uitstraling

Woningen worden steeds moderner gemaakt, met allerlei leuke snufjes. Je huis kan worden bediend met een smartphone, maar tegelijkertijd komen er ook meer antieke zaten in terug. Zo kun je alle verlichting in je woning aansluiten op slimme schakelaars die vervolgens wel met je telefoon bediend kunnen worden. Daarvoor kun je klassieke lampen in huis halen, om vervolgens toch een smarthome te hebben!

Niet alleen worden woningen moderner gemaakt met allerlei leuke snufjes en technologie, maar ook een strakke afwerking en een lege/overzichtelijke woning is een kenmerk van een moderne woning. Het gebruik van glas is daar ook een onderdeel van. Glas van op allerlei manieren worden toegepast. Op deze website kan je hier veel voorbeelden van vinden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is al heel wat jaren een belangrijke topic. Maar dit is het afgelopen jaar zelfs nog meer toegenomen. Kringloopwinkels worden steeds populairder, mensen kijken meer en meer naar waar de producten vandaan komen, hoe ze gemaakt worden en waar de grondstoffen vandaan komen.

Japandi huisstijl

Japandi is een relatief nieuwe stijl waarbij er een combinatie wordt gemaakt tussen de Japanse cultuur en de Scandinavische stijlen. Wat hebben deze twee met elkaar te maken? Ze liggen namelijk zo ver uit elkaar. Maar door deze beide stijlen te combineren kun je zorgen voor een zeer mooie uitstraling, maar ook zeker een hele bijzondere.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here